Epilarile definitive cu laser au rezultatele cele mai bune in cazul barbatilor, mai ales ca discutam despre mai mult par corporal, zone mai mari cu par de epilat si fire de par mai groase, mai greu de epilat. O epilare definitiva cu laser pentru barbati ofera multiple avantaje celor care apeleaza la ea. 

Firele de par vor disparea din zonele de epilat in proportie de 75%-90%, in 6-10 sedinte la interval de 6-8 saptamani poti vedea deja rezultatele epilarilor, inca de la primele sedinte de epilare definitiva barbati Galaţi vei observa efecte vizibile. Epilarile nu sunt dureroase, nu apar reactii adverse notabile, nu risti nimic, toate procedurile sunt sigure si foarte simple. Laserul folosit, care poate avea chiar si trei lungimi de unda, actioneaza doar asupra foliculilor, nu e afectata pielea, nu sunt afectate firele de par din jurul zonei de epilat.

Costurile epilarilor definitive laser la barbati sunt adaptate in functie de zonele de epilat si sunt asemanatoare cu toate costurile implicate de epilarile definitive la femei. De exemplu, pentru epilarea zonei mainilor, labei picioarelor, perineu, ceafa sau gat, linie abdomen, zona fetei costurile per sedinta ar putea fi de 120 ron per sedinta. Daca discutam despre axile, epilarile definitive laser la salon pornesc de la 200-300 ron per sedinta, epilarea inghinala integral, epilarea zonei lombare, abdominale, pectoralilor la barbati, umerilor la barbati sau toata fata sare de 350 de ron per sedinta.

Epilarea gambelor, coapselor depaseste de multe ori 400 ron per sedinta, epilarile bratelor integral, spate superior ar putea sa treaca de 500 de ron per sedinta, epilarile picioarelor integral la salon, spate integral trece fara probleme de 600 de ron per sedinta. Epilarea definitiva cu laser la nivelul intregului corp al clientului poate ajunge si la 1700 ron per sedinta. Se ofera discount insa la mai multe sedinte, 6-10, cate ai nevoie si astfel suma finala va fi una mai usor de platit-unele saloane accepta si plata in rate.

Analizand aceste sume pentru o epilare definitiva barbati Galaţi la salon iti vei da seama ca nu sunt foarte mari, mai ales daca te raportezi la cat cheltuiai acasa cu epilarile partiale si cat timp pierdeai tot incercand diverse aparate si metode de epilare care nu erau deloc eficiente. Fiecare salon are propriile preturi, acestea pot sa fie mai mici sau mai mari, dar costurile totale vor fi asemanatoare pentru ca procedurile si „manopera” este aceeasi peste tot. Daca ai si aparatura de calitate si personal calificat cu experienta e normal sa platesti mai mult pe serviciile solicitate.

Avand in vedere ca vei merge la salon destul de rar odata ce procedurile au rezultatele dorite, doar pentru sedinte de intretinere sau pentru alte zone ce se vor epila, costurile sunt unele foarte bune raportate la calitatea serviciilor prestate. Saloanele vor decide cate sedinte vor fi necesare si costurile ar putea sa scada daca inca de la primele epilari definitive ai rezultate foarte bune, ai un contrast bun intre culoarea firelor de par si culoarea pielii-epilarea va fi mai rapida si mult mai usoara, deci mai putine sedinte vor fi necesare ca sa obtii cele mai bune rezulta