Femeile apeleaza frecvent la epilarile definitive cu laser la salon pentru ca sunt usor de realizat, in 6 sedinte ai terminat cu parul din zonele dorite, ce ramane e doar un puf aproape invizibil, efectele dureaza saptamani bune. Ai siguranta pe toate procedurile implicate, pe aparatura laser folosita, stii ca ai personal calificat cu experienta care va sti ce are de facut si ce setari sa faca la aparatura din dotare ca sa te simti cat mai bine cand mergi la epilare definitiva cu laser.

Si barbatii pot fi oricand pe listele de clienti ai saloanelor mai ales daca au probleme cu parul corporal si vor sa scape rapid de el, din anumite zone. Epilarea definitiva ofera rezultate asemanatoare cu epilarile destinate femeilor, procedurile sunt fix la fel, dar vor dura mai mult pentru ca si parul barbatului e altfel decat cel al femeilor. 

In 90%-95% din situatii epilarile definitive la barbati dau rezultatele dorite, 75%-90% din parul dintr-o anumita zona va disparea treptat, pe masura ce mergi la sedintele de epilare definitiva, va ramane doar un puf exact ca la doamne, pe care il vei ingriji foarte simplu.

Cand epilarile definitive nu vor da totusi rezultate in cazul barbatilor? Cum am vazut deja exista 5%-10% sanse ca o epilare definitiva barbati Piteşti sa nu dea rezultatele mult asteptate. O situatie in care nu vei vedea efectele dorite dupa epilarea definitiva, cel putin nu dupa primul set de sedinte, 6-10, cate vor fi, ar fi aceea in care parul este roscat sau blond. 

Ca sa ai aparate laser care isi fac treaba si asigura epilarea zonelor vizate ai nevoie de contrast cat mai mare fire de par-piele. Daca el lipseste va merge foarte greu epilarea si poate nu va reusi deloc.

Tipul pielii, grosimea firelor de par si culoarea vor fi analizate la primele intalniri, se va testa aparatul pe anumite zone in sedintele de test pentru a se vedea daca un client de sex masculin ar putea sa apeleze sau nu la epilarile definitive cu laser. In functie de observatii si de rezultatele obtine se vor stabili si sedintele, numarul lor, lungimile de unde de la laser, tehnicile, metodele aplicate.

Nu te vei bucura de o epilare definitiva barbati Piteşti cu rezultate excelente daca ai piele prea sensibila. Exista o oarecare presiune exercitata asupra zonelor de epilat, distrugerea radacinilor de la firele de par inseamna si o caldura resimtita local, o usoara durere suportabila uneori, apar si iritatii locale. Cand pielea e exagerat de sensibila si se mai adauga si sensibilitate mai mare cu siguranta sedintele de epilare definitiva nu vor fi unele recomandate barbatilor.

Alt scenariu in care epilarile definitive nu vor fi recomandate barbatilor ar fi cel in care avem prea mult par corporal in zonele respective, pielea e prea deschisa la culoare, nu ajuta deloc nici nuanta parului prezent acolo. In acest caz specialistii vor recomanda metode de epilare alternativa, cu diverse creme depilatoare, aparate de ras electrice, alte proceduri cu aparatura speciala prezenta in anumite saloane.