O excursie la Veneția oferă cadrul ideal pentru o evadare de weekend liniștită și relaxantă alături de o persoană iubită. Fabrica de Vacanțe vă pune la dispoziție cele mai atractive oferte disponibile pentru excursii de acest gen, fiecare dintre ele vă asigură că veți avea o experiență pe care nu o veți uita niciodată.

O plimbare cu gondola 

Chiar dacă poate suna ca un clișeu, este greu să nu faceți o excursie cu gondola când vă aflați în Veneția, deoarece o asemenea experiență vă permite să vedeți întregul oraș dintr-o perspectivă diferită. O călătorie cu o gondolă în Veneția poate costa aproximativ 80 de euro, dar în acest timp, veți experimenta un nivel de calm și mulțumire de neegalat oriunde altundeva în lume. Dacă tot ceea ce vă doriți este să nu faceți altceva decât să mergeți în liniște pe râul neîntrerupt, în timp ce barcagiul vă cântă în liniște „O Sole Mio”, atunci experiența care este oferită aici este cea mai potrivită. 

Tururile culinare din Veneția sunt o modalitate excelentă prin care puteți degusta bucătăria de aici

Vă place să încerci bucătăria locală în alte orașe? Toți cei care se bucură de mâncare ar trebui să facă o prioritate din participarea la un tur culinar în Veneția. Acest tip de ghid este o metodă minunată prin care puteți descoperi mai multe despre cele mai bune mese pe care orașul le are de oferit. Veți avea șansa de a afla mai multe despre restaurantele de venețieni din punctul de vedere al unui localnic și veți putea savura unele dintre cele mai delicioase mâncăruri ale orașului într-un cadru care este atât unic, cât și plăcut din punct de vedere estetic. 

Puteți cumpăra literatură de la Librăria Acqua Alta Veneția

Librăria Acqua Alta este un refugiu pentru iubitorii de cărți și oamenii care caută constant o oportunitate de a aprecia calmul. Este, de asemenea, poate una dintre cele mai instagramabile locații din toată Veneția. Se pare că fiecare spațiu disponibil a fost ocupat de cărți. Un city break în Veneția nu are cum să nu includă și o experiență de câteva ore aici. 

O călătorie la Murano

De ce să nu faci o plimbare cu barca până la insula Murano, mai ales dacă sunteți în căutarea unei excursii de o zi cu plecare din Veneția? Murano este cunoscut pentru fabricarea sticlei. Aceasta este dintre cele mai cunoscute insule din lagună și se află la doar 1,5 kilometri distanță de Veneția. Puteți merge într-adevăr la o fabrică locală de sticlă și să urmăriți o demonstrație a modului în care este suflată sticla acolo. Nu trebuie să pierdeți această șansă unică, deoarece există numeroși comercianți locali în Murano care vând excursii cu barca, iar majoritatea acestor tururi includ demonstrații de fabricare a sticlei.