În ultimii ani, recuperarea medicală a devenit din ce în ce mai populară, mai ales pentru pacienții care au nevoie tot timpul. Medicina fizică și de reabilitare tratează toate afecțiunile care îngreunează mișcarea. Această etapă, care este ajutată de o clinică de reabilitare medicală, ajută și la o gamă largă de boli, precum hernia de disc, scolioza, artrita reumatoidă și problemele cauzate de un accident sau intervenție chirurgicală. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de ajutor de la medici profesioniști, iar la MovKinetic, medici bine pregătiți vă vor ajuta.

Așadar, dacă aveți nevoie de servicii de recuperare medicală de calitate, puteți veni la clinica noastră, MovKinetic, unde vă puteți întâlni cu medici profesioniști și puteți folosi echipamente moderne, performante. De asemenea, îți poți relaxa tot corpul aici, astfel încât să poți pleca acasă în cea mai bună formă posibilă.

Chiar dacă a te îmbunătăți este adesea o muncă grea, noile tehnologii deschid noi căi de a te îmbunătăți și fac activitățile mult mai distractive. Există deja o mulțime de instrumente diferite care sunt folosite în fiecare zi pentru a ajuta persoanele cu probleme motorii și de echilibru și pentru a se asigura că mușchii lor sunt suficient de puternici.

Pe de altă parte, există atât de multe gadget-uri acum, încât sunt foarte importante și chiar utile, cum ar fi atunci când medicii doresc să țină evidența cât de activi sunt pacienții lor și să primească feedback regulat. Poate fi o brățară care îți spune câți pași ai făcut sau câte calorii ai ars.

Cu alte cuvinte, acest tip de monitorizare virtuală permite pacienților să facă progrese acasă și îi încurajează să continue să facă lucruri acasă după ce părăsesc clinica de reabilitare medicală. Acest tip de îngrijire va deveni din ce în ce mai comun pe măsură ce pacientul devine mai independent.

Odată ce evaluarea este făcută, medicii noștri vă vor sugera cel mai bun mod de a vă îmbunătăți. De cele mai multe ori, îngrijirea se desfășoară pe parcursul a câteva săptămâni și poate include kinetoterapie, terapie ocupațională, realizarea de dispozitive sau proteze mici, utilizarea anumitor tratamente, precum injectarea toxinei botulinice în mușchi, infiltrații, examinări, și prescrierea anumitor medicamente, în special pentru durere.

Vă vom aștepta la clinica sportiva din Bucuresti, unde puteți obține cele mai bune tratamente disponibile chiar acum în acest domeniu imens. Cu noi, te poți simți bine din nou și poți vedea cum tehnologia noastră te poate face să arăți ca atunci când aveai din nou 20 de ani.