Dacă vă aflați în situația în care ați petrecut ultimele câteva luni planificând în detaliu cum anume va arăta ziua cea mare, mai exact cea în care vă veți vedea pentru prima dată copilul, atunci ați nimerit exact unde trebuie. Câte-n Lună Și-n Stele își propune să vă prezinte astăzi care sunt principalele lucruri de care veți avea nevoie în primele zile după naștere și, mai ales, ce anume trebuie să vă puneți în geanta de maternitate.

Prin urmare, dacă sunteți în punctul în care urmează să împachetați necesarul pentru a merge la spital în doar câteva zile, rămâneți aproape și citiți rândurile următoare.

În primul rând, înainte de a vă pregăti geanta de maternitate, este deosebit de important să țineți cont de perioada pe care o veți aloca șederii în spital. Cu cât veți sta mai multe zile, cu atât veți avea nevoie de mai multe lucruri. Oricum ar fi, în linii mari, de maximă necesitate vor fi următoarele:

-       Act de identitate, formulare de spital și plan de naștere, din partea medicului care v-a urmărit sarcina;

-       Ochelari de vedere, dacă purtați;

-       Telefon mobil și încărcător - vă recomandăm să aduceți cablul de încărcare USB obișnuit și o baterie externă în cazul în care nu puteți găsi o priză în apropiere;

-       Un halat sau un pulover care să țină de cald;

-       Balsam de buze, creme hidratante;

-       Gustări neperisabile;

-       2 sutiene de maternitate (fără sârmă) și tampoane de alăptare (indiferent dacă intenționați sau nu să alăptați, veți beneficia de tot suportul și protecția împotriva scurgerilor);

-       Articole de toaletă și articole personale: perie de păr, periuță de dinți, pastă de dinți, deodorant, gel pentru față, șampon, balsam, loțiune și soluție pentru lentile de contact etc.;

-       Îmbrăcăminte lejeră, ușoară și haine de dormit;

-       Haine confortabile pentru acasă, în mărimi mari și pantofi cât mai comozi.

Bineînțeles, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le aveți cu dumneavoastră  atunci când vă pregătiți de mers la maternitate. Totuși, depinde foarte mult de stilul de viață, precum și de obiceiurile pe care le aveți acasă. Prin urmare, dacă aveți nevoie de o geantă de maternitate mai mare sau mai bine compartimentată, vă invităm să faceți comandă pe site-ul magazinului nostru, Câte-n Lună Și-n Stele cu exact ceea ce vă doriți.

Pe site-ul nostru veți găsi mereu lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă pregăti așa cum se cuvine de marele moment. Vă punem la dispoziție totul începând din prima zi și până când copiii vor crește mari și vor avea nevoie de alte lucruri.

Accesați pagina noastră și veți descoperi o multudine de produse utile.