Localul de nuntă pe care îl selectezi trebuie să se potrivească cu viziunea ta generală pentru eveniment. Dacă îți vine în minte stilul boem, s-ar putea să te gândești la un castel, conac sau la o casă la țară, în timp ce dacă vrei să te concentrezi pe o nuntă mai modernă, un salon precum Events Garden este soluția perfectă pentru tine. Comparativ cu alte locații, acesta reușește să îmbine utilul cu plăcutul și modernul cu rusticul în trei săli absolut superbe.

Lista de lucruri pe care locația să le pună la dispoziție

În timp ce majoritatea locațiilor au același tip de produse, unele locații au reguli și reglementări diferite de care trebuie să fii conștient. Este o idee bună să afli din timp cum te pot ajuta cei de la local, în așa fel încât să scapi de stresul organizării cât de mult posibil. Să aruncăm o privire la câteva dintre considerentele de top care ar putea ajunge pe lista ta, pentru a putea lua o decizie foarte bună.

Cazarea

Localurile care oferă cazare la fața locului sunt considerate esențiale, mai ales atunci când la nunta ta vor fi mulți oaspeți care nu sunt din zonă. Suntem încântați să te anunțăm că la Events Garden by Nabbuco poți avea și opțiunea de a-ți caza invitații în incinta unui hotel absolut superb.

Închirieri exclusive

Dacă dorești să îți găzduiești nunta în deplină intimitate, unde veți fi doar voi doi și invitații, ar fi bine să aveți în vedere o locație care oferă închirieri exclusive, în așa fel încât să nu fiți deloc deranjat pe parcursul întregului eveniment.

Închirieri de weekend

O nuntă modernă înseamnă să te bucuri de un weekend complet, și din ce în ce mai mulți miri încep să aleagă această opțiune pentru evenimentele lor. Acum există o mulțime de locații care oferă închirieri de weekend pentru a te asigura că profiți la maximum de această ocazie specială.

Catering

Îți dorești ca locația aleasă să aibă catering ca parte a serviciului sau te gândești să  angajezi propriul catering profesionist? Depinde cel mai mult de mâncarea preferată pe care o dorești pentru ziua respectivă. La Event Garden poți să te bucuri de cel mai bun meniu de botez în Ploiești, iar când vine vorba de nunți lucrurile sunt la fel de profesioniste și bine gândite.

Muzică live

Dacă angajarea unei trupe sau a unui artist acustic se află pe lista ta de priorități, asigură-te că locația pe care o dorești nu are restricții de sunet și că permite interpretare muzicii live la o acustică potrivită.

Artificii

O altă completare populară pentru ziua nunții tale este urmărirea unui foc de artificii epic, iar unele locuri au reguli stricte cu privire la utilizarea acestora, așa că fă-ți temele pentru a te asigura că nu ești dezamăgit la final.