Acum că Event Garden a decis să deschidă mai multe locații, alegerea unui loc pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ta nu a fost niciodată mai ușoară. Această locație este o soluție excelentă pentru toate evenimentele din București sau Ploiești, oferind o gamă de servicii sofisticate pentru botezuri, nunți sau organizarea de evenimente corporate care se potrivesc bugetului și cerințelor tale. Alege să comemorezi cele mai bune momente din viața ta într-un spațiu de vis, în timp ce te bucuri de servicii profesionale și înțelegere. Este crucial să alegi o sală de evenimente în Ploiești pe baza preferințelor tale, abia atunci îți poți asigura un eveniment reușit și o decorare perfectă din această perspectivă.

Situat în apropierea a două orașe importante

În primul rând, pentru toți cei care caută un loc aproape de București și Ploiești, Events Garden by Nabucco este cea mai bună opțiune din punct de vedere al proximității. Dacă analizăm timpul parcurs de drumul din capitală până la destinație, vei constată că cea mai mare durată este de doar 50 de minute cu mașina. Cu alte cuvinte, cunoaștem relevanța factorilor imediați pentru organizație și știm cât de importanți sunt aceștia în luarea deciziilor.

Costuri rezonabile accesibile tuturor tinerilor

Ca atare, locația Events Graden este ideală pentru cei care caută servicii excepționale la un preț avantajos. Aici, îi vei găsi pe cei care pot obține o taxă care se potrivește exact bugetului tău, ceea ce îți va permite să găzduiești un eveniment de succes pentru o sumă decentă de bani. Mai mult, aici te poți bucura cu adevărat de frumusețea evenimentului într-un cadru modern, degustând mâncăruri și vinuri delicios și admirând peisajul natural de basm. Locația este frumoasă în fotografii așa că veți avea acces la cele mai frumoase amintiri și momente posibile.

Facilități de ultimă generație

Totodată, din motive de siguranță și eficiență, vor fi puse la dispoziție unele facilități suplimentare pentru cei care parcurg distanțe lungi și participă la evenimentele găzduite de Events Garden. Din această lună, hotelul oferă oaspeților un spațiu cu 18 camere pentru cei care doresc să se cazeze și să se relaxeze. Deci, dacă ai oaspeți care doresc să rămână peste noapte, această ar fi o opțiune de luat în considerare.

Transportul oaspeților este asigurat

În ceea ce privește transportul către și dinspre București, cei de aici au decis să introducă o formă de transport cu autobuzul care va fi ușor și convenabil pentru cei care au mai mulți oaspeți în capitală. În acest fel, te poți asigura că totul este sub control și că fiecare dintre voi poate folosi cel mai bine facilitățile puse la dispoziție aici.