Delta Dunării este situată în estul al României și este cea mai bine conservată dintre deltele Europei, unde peste jumătate din Rezervația Biosferei Deltei este complet intactă, ceea ce înseamnă că devine din ce în ce mai atractivă pentru toți cei care vor să exploreze cât mai multe anumite zone mai speciale.

Delta Dunării cuprinde o multitudine de râuri, canale, mlaștini, lacuri mărginite de copaci și insule de stuf care fac parte din fluviul care curge 2877 de kilometri de la izvoarele sale din Pădurea Neagră din Germania până la destinația sa finală: Marea Neagră.

Construită de peste 10.000 de ani, Delta Dunării continuă să crească până la 40 de metri pe an, în mare parte datorită depunerii a peste 67 de milioane de tone de sedimente aluviale anual.

Știați că Dunărea este de fapt cel mai internațional fluviu din lume? Aceasta străbate 9 țări: Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, România, Bulgaria, Ucraina, iar numărul turiștilor care aleg plimbări în Deltă anual este unul în creștere, pentru că aici nu doresc să ajungă doar turiștii din România, ci și cei din afara țării.

Zona Deltei reprezintă un mediu natural atât de uimitor și una dintre ultimele zone umede extinse din Europa și, totuși, mulți oameni nici măcar nu știu că există. Turiștii străini rămân de-a dreptul uimiți de cât de frumoasă poate fi această zonă din România. Localizarea sa geografică o face să fie ca o comoară ascunsă.

Ești interesat să găsești cel mai rapid transport către Sulina sau să faceți plimbări în Deltă? Noi vă putem oferi soluțiile perfecte pentru călătoriile dumneavoastră: transferuri private și rapide din Tulcea către orice oraș/sat, destinație turistică, pensiune sau hotel din Delta Dunării!

Alegând serviciile noastre de transport privat pentru diverse excursii în Delta Dunării, veți avea parte de mai multe beneficii, inclusiv program flexibil, astfel încât să nu fii nevoit să aștepți prea mult pentru următoarea plecare. Înțelegem cât de important este timpul pentru tine atât în ​​vacanțe, cât și în călătorii de serviciu, motiv pentru care, în perioadele de vârf, când cererea este foarte mare, să vă oferim servicii rapide și de calitate.

Când ar fi indicat să vă planificați plimbări în Delta Dunării?

Mulți dintre turiștii care au ajuns deja în această zonă ar putea spune că Delta Dunării este un loc în care merită să ajungi oricând, indiferent de sezon. Realitatea este că puteți alege oricare dintre cele trei anotimpuri cu temperaturi mai prietenoase, iar iarna să rămână numai pentru pasionații de plimbări în Deltă ceva mai curajoși. Evident, acest lucru li se aplică celor care suportă frigul și se încumetă la plimbări în Deltă atunci când sunt temperaturi extrem de scăzute afară.