O soluție de înlocuire pentru un dinte natural este operația de implantologie dentară, care oferă multe avantaje pe care merită să le aflăm. Fixarea unui implant și a coroanei acestuia este o procedură clasică care astăzi garantează rezultate excelente atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al confortului. Capabil să se integreze invizibil în maxilar, implantologia dentară este o operație frecventă și ușor de realizat pentru a-ți recâștiga zâmbetul.

Principalul avantaj care se poate obține dintr-un implant dentar este la nivelul estetic. Acesta este cel mai bun mod de a obține un aspect foarte apropiat de aspectul natural al dinților tăi. Ca parte a tratamentului abceselor dentare, cum ar fi bolile parodontale, această procedură este acum preferată de chirurgii dentari de la Stoma Urgent. Aceasta conferă o anumită contribuție cosmetică, care poate servi și ca suport pentru ceilalți dinți. În ceea ce privește coroana, poți alege materialul acesteia între ceramica pe metal sau zirconiu. În cele din urmă, această tehnică elimină necesitatea de a te baza pe dinții sănătoși.


Un implant dentar și proteza acestuia urmăresc să restabilească un confort aproape identic cu cel al unui dinte natural. A putea conta pe un zâmbet impecabil este important în orice interacțiune socială și ajută la recâștigarea încrederii în sine. Proteza fixă ​​a unui implant dentar aduce confort, comparativ cu purtarea unui dispozitiv detașabil. Cert este că această soluție este cea mai susceptibilă de a reda încrederea unei persoane care suferă din cauza complexelor legate de problemele dentare. Implantată ferm în maxilar, proteza îți permite să râzi, să vorbești și să mănânci într-un mod complet normal. Lipsite de dezavantajele specifice aparatelor detașabile, implantologia dentară joacă un rol real în îmbunătățirea stimei de sine.

Ultimul avantaj major al implantologiei dentare este durata de viață remarcabilă. Datorită acestei tehnici, nu va mai fi necesar niciun tratament timp de mulți ani. În teorie, un implant dentar poate fi eficient timp de câțiva ani buni, dacă respectați cu atenție regulile de igienă orală.

Tehnologia implantului este cea mai sigură modalitate de înlocuire astăzi. Toate implanturile folosite de specialiștii noștri sunt foarte rezistente și perfect compatibile. Ca atare, se estimează că plasarea unui implant dentar are o rată de succes de 98%. Aceasta este o operație de implantologie dentară care are loc după ce ați efectuat o evaluare clinică și radiologică care oferă toate informațiile necesare. Operația în sine durează aproximativ douăzeci de minute pentru un singur implant și poate dura până la două ore dacă trebuie plasate mai multe. Această procedură este, de asemenea, complet nedureroasă, tehnica este deosebit de interesantă în măsura în care nu necesită manipularea dinților naturali.