Toate companiile de turism au posibilitatea de a deveni cât mai eficiente dacă știu să folosească opțiunile pe care le au la dispoziție. Toată lumea le poate vedea, dar puțini oameni știu să le aleagă. Drept urmare, software-ul pentru agenții de turism b2b de la Quick Sell se dovedește a fi completarea ideală pentru nenumăratele agenții care nu vor decât să câștige. Merită să sunați aici pentru a afla despre beneficiile cheie, cum se integrează și care sunt costurile.

Oricine poate profita de diversele caracteristici ale Quick Sell, inclusiv capacitatea de a accesa o gamă largă de servicii printr-un singur motor de căutare. Toate ofertele sunt realizate de mari companii din industria turistică și, în ciuda faptului că pachetele se pot modifica în orice moment, totul este automatizat, ușurând considerabil munca agențiilor de turism.


Acum este mai ușor ca niciodată să conduci o agenție de turism și au opțiunea de a alege ofertele furnizorilor pe care îi doresc sau de a le crea de la zero în funcție de gusturile propriilor clienți. Printre acestea se numără zboruri charter, rezervări anticipate și city break, toate fiind la mare căutare, în special în timpul verii. În același timp, mulți oameni preferă să gestioneze totul în mod independent și să aleagă hotelul ales, metoda de transport și o varietate de alte servicii, toate acestea putând fi făcute direct din același motor de căutare.

Înființarea unei agenții de turism care poate funcționa complet în câteva zile este acum mai ușor ca niciodată. Indiferent dacă doriți să începeți de la zero sau nu sunteți mulțumit de performanța unei agenții existente, Quick Sell vă oferă control total și oportunitatea de a obține cele mai bune rezultate.

Orice firmă de turism are oportunitatea de a-și crea propriul brand și de a derula eforturi de marketing eficiente. În același timp, pregătirea celor mai grozave pachete pentru toți consumatorii, indiferent de tipul de vacanță despre care vorbim, nu este dificilă, iar călătorii vor fi principalii binefăcători.

Nu în ultimul rând, este reconfortant să știi că nu va trebui să puneți deoparte niciun ban în acest sens, deoarece software-ul pentru agenții de turism b2b, precum cel oferit de Quick Sell, este accesibil oricui. Tot ce trebuie să faci este să selectezi abonamentul care corespunde cel mai bine nevoilor tale în funcție de opțiunile disponibile. Beneficiaza de mai multe motoare de cautare bilete avion intr-un singur loc, totul cu ajutorul Quick Sell!