Containerele de locuit pot fi o alternativă excelentă pentru locuințele tradiționale din mai multe motive. Dacă vă gândiți de mai mult timp să găsiți locuințe la prețuri accesibile, sunteți interesat să faceți un pas în locuința unei case mici sau aveți nevoie de o opțiune de locuință flexibilă, containerele de locuit pot fi soluția pe care o căutați.

Containerele de locuit sunt în creștere dacă ne raportăm la vânzări și vin cu câteva beneficii uimitoare care ar putea să nu fie oferite de casele de locuit pe care le cunoaștem cu toții.

Deși s-ar putea să nu crezi că îți poți permite să deții ceva și că vei fi mereu dispus doar să închiriezi ceva, construirea unei case din containere poate fi mult mai accesibilă decât ți-ai imaginat vreodată. Puteți găsi containere de locuit la prețuri extrem de atractiv pe 4box.ro,  care variază ca preț în funcție de dimensiunea sa, dar și de materialele din care este realizat. Odată ce ați achiziționat containerul de locuit, restul costului este determinat de finisajele pe care le alegeți pentru interior. Cu toate acestea, în mod sigur va fi o alegere și o investiție care merită.

La 4box.ro, containerele de locuit le găsiți la prețuri decente mereu, chiar cu libertate deplină asupra designului interior și finisajelor. De asemenea, puteți ajunge să realizați chiar o anexă mică la preț accesibil, folosindu-vă de această metodă low cost și inventivă.

Containerele de locuit de la 4Box sunt puternice, iar asta datorită faptului că sunt fabricate pentru a fi rezistente și durabile. Containerele de locuit de la 4Box au concepute pentru a transporta marfă în condiții de vreme extremă, atât pe uscat, cât și pe mare. Această durabilitate scade pe măsură ce oțelul este îndepărtat pentru fixarea de uși și ferestre. Există un act de echilibru în proiectare între adăugarea de ferestre și uși din sticlă, menținând totuși cea mai înaltă integritate structurală posibilă.

De asemenea, puteți găsi planuri de acasă din containere care vă permit să poziționați ferestrele și ușile în spatele ușilor originale ale containerului de locuit. Cu acest tip de design vă păstrați și posibilitatea de a încuia ușile atunci când părăsiți locuința, ceea ce este un aspect atrăgător dacă aceasta va fi o casă la țară, care va fi liberă din când în când, adică locuită temporar. 

Chiar și fără a fixa containerele, acestea pot rezista vântului puternic și furtunilor. Chiar fixate provizoriu, acestea pot face față vântului de până la 100 km/h. Siguranța și securitatea casei de tip container este crescută și mai mult atunci când fixați casa de o fundație, asigurată corespunzător, iar acestea pot suporta viteze ale vântului de până la 175 km/h. Așadar, dacă locuiți într-o zonă cu vreme extremă, puteți fi siguri că locuința de tip container este construită pentru a rezista oricăror intemperii.