Dacă nu îți place să conduci pe timp de iarnă sau, mai rău, acest lucru creează o anxietate semnificativă de fiecare dată când auzi că zăpada a depășit câțiva centimetri. În fiecare iarnă, prima ninsoare provoacă multe accidente. Șoferii uită că pentru a circula în siguranță pe drumuri acoperite de zăpadă sunt necesare schimbarea cauciucurilor vechi cu anvelope de iarnă.

Dacă ai norocul de a conduce un vehicul cu tracțiune integrală, nivelul tău de încredere este probabil puțin mai mare decât oamenii care conduc mașini obișnuite cu tracțiune față. Cu toate acestea, nici aceste vehicule nu sunt complet sigure în lipsa unor anvelope de iarnă excelente.

Dacă nu vă place să conduceți pe zăpadă, anvelopele de iarnă sunt o necesitate pentru toți șoferii. Înainte de a cumpăra aceste anvelope de iarnă din magazinul nostru, Anvelocors, iată câteva informații utile pentru a vă ajuta să înțelegeți caracteristicile și beneficiile anvelopelor de iarnă, precum și procesul de cumpărare pe care trebuie să îl parcurgeți.



Ce sunt anvelopele pentru toate anotimpurile/all seasons?

Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt echipamente standard pentru autovehicule atunci când sunt fabricate. Aceste anvelope oferă mai multe avantaje, cum ar fi o călătorie confortabilă și o durată de viață decentă. De asemenea, oferă performanțe pe tot parcursul anului pentru orice tip de vreme. În plus, se comportă cel mai bine în condiții climatice care nu sunt caracterizate de ninsori anuale semnificative. Păstrarea anvelopelor pentru toate anotimpurile în formă bună este esențială pentru a vă menține în siguranță.

Ce sunt anvelopele de iarnă și în ce fel sunt diferite de anvelopele pentru toate anotimpurile?

Din nou, condusul pe timp de iarnă prezintă multe provocări. Zăpada abundentă, gheața, ploaia înghețată și care pot schimba instantaneu starea carosabilului. Anvelopele de iarnă sunt proiectate cu caracteristici unice, ce le permit să funcționeze semnificativ mai bine decât anvelopele pentru toate anotimpurile. Iată câteva lucruri care le fac diferite.

     Aveți mai multă flexibilitate. Temperaturile extrem de reci determină întărirea cauciucului a anvelopelor pentru toate anotimpurile, ceea ce le reduce capacitatea de coeziune cu drumul. Anvelopele de iarnă sunt mai flexibile, permițându-le o mai mare aderență.

     Obțineți o tracțiune excepțională. Diferitele modele de rulare le permit să împingă zăpada spre exterior evitând acumularea de zăpadă. În timp ce mulți oameni cred că tracțiunea integrală este necesară pentru a face față iernii, anvelopele de iarnă se mențin și reprezintă o alternativă mai ieftină.

     Obțineți o servodirecție și o capacitate de frânare mai bună. Flexibilitatea anvelopelor de iarnă creează o aderență mai bună, care împiedică alunecarea anvelopelor pe o suprafață fină.

     Reduceți acvaplanarea. Acvaplanarea are loc atunci când apa de pe drum determină diminuarea contactului cu anvelopele.

Pentru a cumpăra anvelope de iarnă de calitate, magazinul Anvelocors vă așteaptă cu oferte de excepție.