Conacul Negoița este un loc magnific din Covasna, România, și vine cu șase camere splendid mobilate cu mobilier din lemn masiv și un centru SPA. Totodată vă punem la dispoziție o cameră de joacă pentru cei mici și o mulțime de activități destinate adulților pentru o experiență completă.  Conacul Negoiță din Covasna cu 14 camere oferă oaspeţilor o cazare luxoasă într-un mediu rural pitoresc. Fiecare cameră este dotată cu facilităţi moderne şi decoruri tradiţionale, creând un mediu confortabil şi relaxant. Pe lângă cazare, conacul oferă activităţi recreative precum drumeţii, pescuit şi multe altele.

Conacul rustic, situat în pădure, este un refugiu natural cu acoperiș și pereți din lemn. Interiorul este decorat cu mobilier rustic, care dă încăperilor un aer de poveste. Domeniul conacului este înconjurat de un gard din lemn masiv care oferă intimidate. Se bucură de frumusețea naturală a zonei prin priveliștea pădurii luxuriante și prezența lacului sau a râului. Conacul este un loc de relaxare și pace în mijlocul pădurii.

Este destinația ideală pentru o evadare luxoasă, dar aventuroasă. Cu atât de multe de făcut, puteți fi siguri că șederea dumneavoastră va fi atât memorabilă, cât și plăcută. Fie că sunteți în căutarea unei escapade romantice sau a unui weekend de distracție cu familia, o cazare în Covasna la un conac amenajat în stil rustic este cea mai bună soluție. Conacul Negoiță are câte ceva pentru fiecare, ceea ce îl face să fie ceea mai potrivită locație de cazare din Ozunca Băi.