Ce este Artemisinina?

Artemisinina injectabila este substanta activa al solutiei cu denumirea comerciala identica. Artemisinina este extractul obtinut din Artemisia Annua.  Pelinita, sau pelinul dulce, este planta originara din China, unde in medicina traditionala chineza a fost utilizata cu succes inca din cele mai vechi timpuri,  pentru combaterea febrei si a malariei. Este un bun antiseptic, antiinflamator, hepatoprotector, antiinfectios si tonic digestiv natural.

De ce este Artemisinina mai speciala decat restul plantelor medicale?

Artemisinina are un puternic efect anticangerigen, antitumoral. Aceasta substanta activa puternica, poate fi utilizata cu succes pentru  sustinerea tratamentelor antitumorale, anticancerigene, mai ales pentru ca este inofensiv pentru celulele sanatoase.  Artemisinina distruge focalizat doar celulele tumorale,  nu impiedica chemoterapia, asadar este un produs ideal pentru sustinerea luptei  impotriva cancerului. In mod dovedit, s-au obtinut rezultate remarcabile in cazul cancerului pulmonar, in urma utilizarii artemisininei.

Cum se poate explica efectul selectiv antitumoral?

Celulele tumorale, cancerigene au un continut ridicat de fier, pentru ca au tendinta de a absorbi mai mult fier decat cele sanatoase.  Artemisinina detecteaza si ataca celulele care au mai mult fier, contribuind astfel la reducerea lor, intr-un mod semnificativ. Din acest motiv recomandam si un tratament cu fier in cazul in care va hotarati la un tratament injectabil Artemisinina, si medicul dvs. este de acord cu acesta.

Care sunt principalele boli pentru care recomandam Artemisinina injectabila?

Recomandam Artemisinina  injectabila,  in mai multe cazuri cum ar fi: leucemia, tumoare al intestinului gros, melanom, cancer  de san, ovarian, al prostatei, renal sau pulmonar. Precizam ca in urma tratamentelor cu artemisinina unele formatiuni rezistente la terapia cu iradiere au devenit sensibile la iradiere.

Va asteptam cu drag!