Majoritatea acțiunilor pe care le facem zilnic se reflectă asupra situației materiale. Dacă ai bani, îți permiți să faci lucruri care te fac fericit, cum ar fi o vacanță, o ieșire cu prietenii sau pur și simplu cumpărăturile de la supermarket. Dacă ești limitat financiar, atunci ești limitat și din punct de vedere social, asta în cazul în care obișnuiești să petreci timp cu persoane care vor tot timpul ceva mai mult.

 

În încercarea de a găsi un răspuns mulțumitor la întrebarea Ce mă motivează?, echipa Thebiz.ro  a lansat un nou proiect care funcționează pe ideea „Oferă-ne un interviu, iar noi își promovăm afacerea”. Deși suntem la început de drum, facem pași mari către a înțelege un domeniu mai puțin accesat de către persoanele care, din diferite motive, nu au avut parte de o educație antreprenorială. Și, deși mulți sunt de părere că banii nu aduc fericire, Thebiz.ro vrea să demonstreze că o situație financiară stabilă îți poate oferi un anumit confort care te poate face fericit.

 


Dacă facem o retrospectivă din ultimele decenii, ajungem la concluzia că acest factor, denumit „confort” a influențat semnificativ viețile tuturor și continuă să o facă într-un mod agresiv. Vrem să ne ușurăm munca din ce în ce mai mult, iar pentru simplul fapt că acum există un aparat care să ne schimbe playlist-ul după o comandă vocală, efortul nostru de a merge și de a apăsa pe buton nu mai există.

 

Zilnic vorbim despre confort fără ca măcar să ne dăm seama. Iubim confortul fără să conștientizăm și nu putem trăi fără acesta, însă este bine să avem o evidență a lucrurilor pe care ni le permitem în funcție de capitalul pe care reușim să-l strângem la sfârșit de lună, pentru că sunt persoane care se mulțumesc cu un anumit grad de confort și altele care vor tot mai mult.

 

În sprijinul acestor persoane, printre care ne numărăm și noi, echipa Thebiz.ro vrea să rezolve misterul din spatele micilor idei care au prins viață și s-au transformat în afaceri de succes. Pentru a oferi un sfert de răspuns la întrebarea Ce mă motivează?, un antreprenor care manageriază cu succes agrafa.ro, a spus pentru site-ul nostru că, pur și simplu, gândul că poți să pui tot ce vrei în coșul de cumpărături, pentru unii poate fi un deal. Oare aici vorbim despre confort?