Skiathos este o insulă din Grecia care te va surprinde cu sigurață. Fie prin frumusețea ei, fie prin ospitalitatea oamenilor, cu siguranță vei avea parte de tot ceea ce îți dorești de la o vacață dacă te vei decide să petreci câteva zile aici. Liniștea, atmosfera fantastică și frumuseșile naturii te așteaptă, iar amintirile și experiențele pe care le vei câștiga aici vor fi unele dintre cele mai spectaculose. Această insulă îți promite o vacanță de neuitat și îți garantează că te vei putea bucura de câteva zile splendide într-o ambianță plăcută. Totodată, te vei putea bucura și de puncte de cazare în Skiathos care îți vor face șederea aici și mai plăcută.

Aterizări și decolările spectaculoase

Unul dintre cele mai fascinante lucruri despre Skiathos este faptul că aceasta îți oferă posibilitatea de a vedea decolară și aterizări ale avioanelor de aproape. Spectacolul este unul inedit și merită orice efort. Astfel, pentru un iubitor de fotografie, aeroportul din Skiathos poate constitui o adevără comoară. Faptul că avioanele se află la o distanță foarte mică, nu face decât să contribuie semnificativ la plăcerea pe care o veți avea admirându-le.

Castelul Kastro

Deși se află la o distanță destul de considerabilă și este construit pe o stâncă, cu siguranță o vizită la castelul Kastro reprezintă o încununare a întregii vacanțe. Acesta datează încă din secolul 14 și până la începutul secolului 19 a fost locul care îi proteja pe localnici de invadatori. Drumul până aici nu este simplu, dar cu siguranță merită orice efort, mai ales datorită peisajului minunat pe care îl veți avea asupra întregului oras. În interior veți puteți admira două biserici medievale și multe locuințe care din păcate se află în paragină.

Plajele din Skiathos

Skiathos este o insulă extrem de bogată, mai ales din punct de vedere al plajelor de care este încojurată. Aceasta este împărțită în 60 de plaje care vă așteaptă pentru a vă bucura de soare și nisip fin. Cu siguranșă , cea mai spectaculoasă plajă este Lalaria care este locul perfect pentru o după-amiază alături de cartea preferată sau de o băutură răcoritoare. De asemeea, plimbările de-al lungul mării sunt un deliciu și pot fi chiar acea oază de relaxare pe care o cauți.

Plimbări cu barca pe mare

Dacă sunteți dornic de puțină aventură, atunci este bine să știți că în Skiathos vă veți putea bucura și de plimbări în larg cu o barcă închiriată. Astfel, veți putea ajunge în multe golfuri izolate de pe insula și pe plaje care sunt accesibile numai cu barca. Veți putea explora  toate insulițele din jur, care au plaje și taverne fantastice și priveliști pe care le veți purta în minte pentru totdeauna.