Cu toate ca Romania nu sta la fel ca multe alte tari din Europa la capitolul infrastructura pentru masini electrice, treptat apar noi imbunatatiri. De exemplu, in 2021 urmeaza sa fie pregatita o retea de superchargere care a vina in sprijinul soferilor. In materie de masini electrice, gigantul american Tesla este lider detasat. Totusi, nu exista reprezentanta Tesla in Romania, ceea ce inseamna ca este mult mai dificil pentru soferi sa cumpere una. Dar aici intervine Teslounge, care nu este asociata sau afiliata cu Tesla, ci doar ofera solutii financiare foarte avantajoase.

Poate ca cel mai important rol al masinilor electrice este ca acestea sa nu polueze si sa ajute la protejarea mediului. Astfel, masinile conventionale devin treptat interzise in marile orase din lume, fiind luate o multime de masuri impotriva lor. De exemplu, electricitatea este una dintre resursele regenerabile, insa carburantii nu sunt. Totodata, costurile electricitatii sunt mult mai mici decat cele ale petrolului. Avantajele sunt clare, dar trebuie sa amintim si de faptul ca soferii masinilor electrice ajung mult mai rar pe la service, iar atunci cand o fac, au nevoie de mai putini bani pentru reparatii. Autoturismele electrice, in special cele Tesla, sunt foarte fiabile si devin tot mai populare. Acestea sunt si foarte silentioase, ceea ce presupune ca fiecare drum parcurs cu masina se dovedeste a fi o adevarata placere, chiar si pentru cei care nu sunt deloc pasionati de masini.

Pentru ca partea financiara este esentiala in orice context, este bine de stiut ca guvernul ofera o subventie de 45.000 de lei in cazul autoturismelor electrice noi. In plus, multe dintre acestea sunt eligibile proiectului Rabla Clasic, ceea ce presupune ca oricine se poate bucura de un discount suplimentar de 6.500 de lei. Astfel, ai ocazia de a cumpara autoturismul tau preferat electric cu o reducere substantiala de peste 10.000 de euro din pretul sau de lista. Apeleaza la Teslounge pentru a descoperi care sunt cele mai bune solutii financiare pentru nevoile tale.

Per total, preturile masinilor electrice se apropie tot mai mult de cel al autoturismelor conventionale, iar cum performantele se imbunatatesc considerabil, nu este de mirare de ce se bucura de tot mai multi adepti.

Masinile Tesla sunt bine cunoscute pentru performantele lor, iar daca esti interesat de una, atunci Teslounge este locul ideal catre care sa te orientezi. Acestia dispun de o bogata experienta in domeniu si contribuie prin activitatea lor la electrificarea parcului auto din Romania. Pentru romani devine mult mai simplu de acum inainte sa cumpere o masina electrica, si nu oricare, ci o Tesla. Avantajele masinilor electrice sunt clare, dar pentru a te convinge merita sa faci un test drive Tesla.