Cu o echipa profesionista in spate oricine poate ajunge la cele mai mari performante, iar cei de la isostandard.ro ne pot ajuta sa sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim. Asadar, business-uri din toate domeniile au sansa de a se dezvolta de minune avand in spate o echipa de succes cu ajutorul certificatelor ISO care sunt foarte populare. Ori de cate ori ai nevoie de cineva care sa te sprijine, te poti baza pe cei de la Isostandard.ro.

9001

Acesta este unul dintre cele mai populare tipuri de certificate ISO si se concentreaza pe calitatea produselor si serviciilor pe care le ofera un business, fiind potrivit pentru toate domeniile. Astfel, pe langa versatiliatea sa, are avantajul si ca se poate pune in practica cu usurinta fata de multe alte tipuri de certificate. Cu toate avantajele sale depline se pot observa dupa cativa ani, primele plusuri sunt vizibile chiar si la doar cateva saptamani de la inceperea implementarii. Asadar, toate business-urile care isi doresc sa se dezvolte, cu siguranta, merita sa includa in portofoliul lor un asemenea certificat disponibil la Isostandard.ro, fie ca vorbim de florarii, spalatorii, firme de marketing online sau IT, de cabinete stomatologice si nu numai.

14001

Foarte cunoscut in ziua de azi este si certificatul ISO 14001 care se concentreaza pe protejarea mediului inconjurator prin adoptarea celor mai bune si eficiente practici. Nu doar ca se salveaza planeta prin limitarea consumurilor si gestionarea cu strictete a tuturor resurselor, insa se fac si economii importante, ceea ce duce la cresterea veniturilor.

OHSAS 18001

Nu aveam cum sa vorbim despre certificatele care se pot obtine la isostandard.ro fara sa ne oprim si la OHSAS 18001 care este foarte important in conditiile in care la orice loc de munca pot exista numeroase riscuri. Chiar si daca vorbim de munca la birou care la prima vedere este foarte sigura, insa nenumarate pericole pot sa pandeasca, astfel ca este mai important sa le evitam, iar un astfel de certificat chiar are un cuvant foarte greu de spus in acest sens.

ISO 22000

Industria alimentara este chiar una dintre cele mai importante in toata lumea, iar in cazul acesteia este de la sine inteles cat de important este sa se pastreze cele mai ridicate standarde. De fapt, chiar acesta este rolul certificatului ISO 22000 care se asigura ca sunt puse in practica cele mai bune idei si ca sunt respectate standardele impuse la nivel mondial.

ISO 27001

Isostandard.ro ne poate ajuta si cu implementarea certificatului ISO 27001 care se dovedeste a fi foarte important datorita faptului ca in era tehnologiei pericolele pot sa pandeasca la orice pas si este esential sa stim cum sa ne protejam datele.