Pentru a ajunge cat mai departe in cariera ai nevoie de dobandirea mai multor skill-uri. Unele sunt chiar de baza si nu au cum sa lipseasca din arsenalul tau, iar un curs de Excel e un bun punct de plecare care sa te ajute sa fii mai eficient. Asadar, invata Microsoft Excel de la Brightway® si vezi care sunt principalele beneficii de care ai parte.

In primul rand, pe aceasta cale iti vor fi deschise nenumarate oportunitati si ai sanse mari sa te apropii mai mult de locul de munca pe care ti-l doresti. Cu siguranta, cine stie sa foloseasca Microsoft Excel la adevarata sa capacitate are un mare plus in fata oricarui alt candidat pentru un post. Acesta este un skill care cantareste si care valoreaza foarte mult in cadrul oricarei organizatii, iar cei cu experienta demonstreaza nu doar faptul ca stapanesc un software complex, ci isi demonstreaza si dorinta de invatara si abilitatea de a face acest lucru.

In al doilea rand, CV-ul tau va arata mult mai bine daca cunosti pachetul Office sau Microsoft Excel. Orice echipa de recrutare care parcurge sute sau chiar mii de CV-uri se uita dupa cateva cuvinte cheie, iar cunoasterea pachetului Office este in multe cazuri decisiva. O asemenea abilitate trebuie sa fie evidentiata in CV-ul tau, iar pana sa ajungi acolo poti sa apelezi la echipa Brightway® care sa te indrume.

Aici te asteapta oameni cu o bogata experienta in domeniu care nu doar ca stapanesc Microsoft Excel, insa au si abilitatile necesare pentru a-i invata si pe altii sa atinga cele mai mari performante. Experienta a fost dobandita dupa ani intregi de munca, iar astazi si tu ai ocazia de a invata tainele acestui software care nu doar ca iti face viata mult mai usoara, dar care iti si poate deschide numeroase oportunitati.

De exemplu, poti sa organizezi si sa interpretezi informatiile mult mai usor pentru ca in Excel totul nu se rezuma doar la coloane si randuri, ci este un software care te ajuta sa sortezi liste, sa tii evidenta, sa creezi formule, sa faci calcule matematice, sa dezvolti grafice si nu numai. Simpla cunoastere a programului aduce un mare plus CV-ului tau si iti deschide usa catre o pozitie superioara sau catre un job mai bun.

Microsoft Excel este folosit intr-o multime de domenii, fie ca esti profesor, jurnalist, fotograf sau freelancer, cu ajutorul acestui software ai numai de castigat. Multi cunosc doar cateva dintre procedurile de baza, insa pe masura ce ajungi sa cunosti mai bine programul ai numai de castigat, iar activitatea ta se simplifica considerabil. In plus, Brightway® dispune de experienta necesara in acest sens pentru ca fiecare cursant sa capete cunostinte noi si skill-uri foarte utile in cariera si in viata personala.

E atat de simplu sa devii mai bine organizat, mai eficient si mai productiv, insa ai nevoie de putin sprijin din partea celor mai pricepi. Din acest motiv, Brightway® este locul potrivit catre care sa te orientezi pentru ca un job mai bun pentru cariera ta este de acum mult mai aproape. Mai mult, costurile implicate sunt minime, gasesti preturi foarte bune aici, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa aloce cine stie ce bugete pentru a se putea bucura de un curs pentru Excel. Investitia este pentru tine si pentru cariera ta care are numai de castigat, astfel ca poate ca e cazul sa te implici si sa iti asiguri un nivel de viata mai bun. Nu uita sa descoperi si celelalte cursuri si training-uri pe care le ai la dispozitie si care, cu siguranta, iti sunt de folos.