Pasionatii de jocuri de noroc stiu deja ca avem doua variante prin care putem castiga la jocurile de noroc de tip slots, cum sunt si cele de pe slotscalendar.ro/sizzling-hot/. O varianta implica aparitia liniilor de plata pe care sunt simbolurile de acelasi fel, alta varianta implica existenta multiplicarilor. Multiplicarea este cea mai rapida si mai simpla varianta de castig la jocurile de noroc de tip slots. Prin multiplicari scapam de asteptarea unor linii simple de plata, castigam sume mai mari de bani si ne putem bucura de sesiuni de joc mai interesante.
Cand ne referim la multiplicare in jocuri de noroc avem in vedere dublarea, triplarea, inmultirea cu n a sumei deja pariate inainte de a incepe sesiunea de joc. Multiplicarile apar doar atunci cand avem si simboluri care sa ne ajute si jocuri al caror sistem este construit in asa fel incat sa permita existenta unei multiplicari la un moment dat. Asa cum vedem si pe slotscalendar.ro/sizzling-hot/  multiplicarea apare in Sizzling Hot poate mai mult decat in alte jocuri, asta si pentru ca acest tip de joc se bazeaza mult pe sanse mai multe de castig oferite celor care se joaca mult. Modelul de multiplicare din Sizzling Hot a fost preluat si de alte jocuri, insa este mult mai bun. Scatter-ul si Wild-ul odata activate ai multiplicare garantata, atat timp cat ai si simbolurile necesare aliniate pe liniile de plata. Multiplicarile sunt cautate si preferat de catre jucatorii cu experienta pentru ca inseamna un pas important spre jackpot sau spre bonusurile din joc, asta in alte jocuri pentru ca Sizzling Hot nu are bonusuri.
La n runde poate sa apara sansa de multiplicare in joc, mai ales daca jucatorul se joaca de ceva timp. Nu se stie niciodata cand apare multiplicarea, e chestiune de noroc, dar stim cu siguranta ca ne va aduce bani in plus si ne ajuta sa ne mentinem treaza dorinta de joc si de castig.
Aceasta multiplicare este si o modalitate de a avea cat mai multi jucatori care se joaca pana la urma. Daca ai avea un joc unde apar doar linii de plata simple si doar foarte rar, castigi putin pe masura ce joci ore intregi, jocurile de noroc de tip slots nu ar mai fi asa de populare. Cu multiplicarile, atunci cand vezi ca la un moment dat ai castigat de n ori sumele pariate vei vrea sa joci in continuare si revii la joc tot asteptand sa apara iar sansa de multiplicare si simbolurile care te ajuta sa ajungi mai usor la ea.
Multiplicarile au devenit o caracteristica obisnuita a jocurilor de noroc online de tip slots obisnuite, sunt din ce in ce mai mari, ai sanse de castig marite pe masura ce testezi diverse tipuri de jocuri si variante. Cele mai mari si cele mai dorite sunt si in Sizzling Hot, ai si de 1000 de ori sau de 5000 de ori sumele pariate odata ce apare multiplicarea in joc, daca ai simbolurile simple si cele speciale care o activeaza.
Trebuie doar sa joci, sa alegi jocul corect si sa o astepti, multiplicarea va veni cu siguranta mai repede decat iti inchipui. Multiplicarea castigurilor este specifica jocurilor de noroc si este motorul multora dintre ele, va continua sa fie prezenta si in variantele moderne si va aduce de fiecare data bucurie pe chipul jucatorilor de toate varstele. Sansele de castig cresc daca ai si multiplicari mai multe activate de-a lungul jocurilor de noroc online de tip slots, unele jocuri sunt mai ofertante, altele nu iti dau prea multe sanse. Intuitia ta si documentarea serioasa te pot aduce mai aproape de premiile dorite si de multiplicarile asteptate.