Pariurile cu handicap asiatic sunt foarte populare în special în Marea Britanie. La noi doar o parte dintre pariorii experimentați le iau în calcul. Restul, obișnuiți cu handicapurile europene din agențiile stradale, nu-și îndreaptă atenția către piețele asiatice.

Pariurile cu handicap asiatic sunt foarte populare în special în Marea Britanie. La noi doar o parte dintre pariorii experimentați le iau în calcul. Restul, obișnuiți cu handicapurile europene din agențiile stradale, nu-și îndreaptă atenția către piețele asiatice.



Avantajul acestor handicapuri asiatice este că-ți poți asuma riscuri mai mici decât în mod normal sau, din contră, riscuri ceva mai mare. De exemplu dacă vrei să joci pe Barcelona cu Atletico Madrid dar nu vrei să riști direct pe victorie poți juca Barcelona -0.25. Sau dacă vrei să joci pe victoria clară a Barcelonei în loc să joci handicap european -1 poți risca mai mult pe handicap asiatic -1.75.

În continuare vei afla care sunt cele mai bune case de pariuri online care oferă handicapuri asiatice. Este important de precizat că nu la toate casele vei găsi aceste opțiuni de pariere.

Unibet

Una dintre cele mai bune oferte de pariuri cu handicap asiatic o gasesti  la Unibet. Nu spun că este cea mai bună deoarece vei găsi aceleași opțiuni și la alți operatori. Ai posibilitatea să pariezi pe handicapuri asiatice cu cote mici, începând chiar de la 1.10, și până la linii riscante cu cote de peste 8-9.

Dacă nu ești familiarizat cu handicapurile asiatice și n-ai mai pariat până acum la Unibet am o veste bună pentru tine. Vei putea să testezi aceste piețe de pariuri cu un bonus consistent, de până la 300 RON, oferit de Unibet celor care depun prima dată.

888Sport

Ceea ce am scris la Unibet este valabil și la agenția 888. De precizat că la ambele sunt oferite pariuri cu handicap asiatic atât pentru rezultat final, cât și pentru prima repriză. Bineînțeles, că pe lângă handicapuri asiatice sunt și opțiuni de pariere pe total goluri asiatice.

Ai posibilitatea să te obișnuiești cu handicapurile asiatice de la 888Sport profitând la maxim de bonusul pentru prima depunere. Deschizi cont, depui până la 1.000 RON și mai primești încă o dată suma depusă sub formă de bonus.

Admiral

Cu platforma de pariuri online similară cu Unibet și 888Sport, Admiral are și ea aceleași caracteristici în ceea ce privește handicapurile asiatice. Am lăsat în coada acestei liste de case de pariuri online deoarece la ea avem, în general, cote mai mici.

Prin urmare, Admiral este o opțiune bună dacă vrei să pariezi cu handicap asiatic dar din diverse motive n-o poți face la Unibet sau 888Sport.

După cum poți observa ai 3 alternative solide dacă vrei să te apuci să joci pariuri pe total goluri asiatic pe handicap asiatic.