De cate ori nu am plecat in vacanta si am fost nevoiti sa stam inghesuiti in masina pe langa bagaje pentru ca de multe ori am luat multe lucruri dupa noi? In ziua de astazi, aceste situatii pot fi date uitarii cu ajutorul echipei de la Tecnolam care a gandit un produs menit sa-ti faca viata si vacanta mai usoara. Este vorba despre suport pentru portbagajele auto. Cu ajutorul acestuia poti utiliza un loc neexploatat pana acum, acoperisul masinii dumneavoastra. Pe acesta se poate monta cu usurinta un sistem folosit pentru transportul schiurilor, bicicletelor, echipamentelor nautice. De altfel se pot folosi bare transversale care pot deveni una dintre cele mai importante accesorii auto.
Barile transversale sunt cele care permit atasarea unui portbagaj, a unui suport de schiuri sau de bicicleta. Acestea se diferentiaza intre ele dupa modelul de masina, respectiv dupa kittul de prindere cu care se va atasa de barile transversale, alese pentru modelul dumneavoastra de masina, un portbagaj auto, un suport de bicicleta sau un suport de schiuri.
Portbagajele suplimentare sunt un subiect rar discutat de pasionatii auto, insa aceste accesorii auto sunt esentiale pentru multi dintre noi. La fel ca si in cazul altor produse, aceste vin pe diferite dimensiuni si forme. Totodata, portbagajele suplimentare proiectate pe plafon sunt si cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor. Chiar si in conditiile in care de multe ori ne gandim sa luam un produs ieftin, este foarte important ca totusi sa aibe o incuietoare si sa nu ramana nimic in aceste peste noapte pentru a evita un furt nedorit.
Toate produsele Tecnolam sunt realizate de catre inginerii nostri respectand standarde de performanta. Fiecare produs a fost confectionat de catre cei mai buni specialisti fiind supus la numeroase teste, astfel incat produsul final sa fie de cea mai buna calitate. Firma si-a dorit sa nu aibe produse de slaba calitate, ci intotdeauna si-a dorit produse bine facute, astfel incat clientul sa revina de fiecare data multumit.
Scopul nostru este ca in momentul in care ai achizitionat un produs de la noi sa fi sigur ca ai facut o investitie care isi merita toti banii. Ne dorim ca investitia sa fie facuta in produse bune si durabile. Din acest motiv, Tecnolam investeste permanent in cercetare si in noi tehnologii astfel incat produsele realizate sa fie cat mai durabile.
La Tecnolam nu au fost realizate nicioadata produse de o slaba calitate, ci au fost construite echipamente care sa ii fie utile clientului si sa fie performante. Ceea ce ne defineste firma ca fiind una de top in confectionarea acestor tipuri de accesorii sunt calitatea si durabilitatea.