Decesul unei persoane poate surveni acasa sau la spital. Indiferent unde are loc, pasii de urmat sunt asemanatori si presupun multa alergatura, acte de obtinut si aranjamente facute intr-un timp limitat pentru ca o ceremonie de inmormantare sa se deruleze in cel mai bun mod posibil. Pentru ambele situatii firmele de pompe funebre au pregatit pachete speciale pentru a ajuta familiile indurerate sa se descurce mai usor. In pachetele funeare pentru spital cei care le solicita vor gasi de al cruce si sicriu, la servicii de transport profesionist si consiliere pentru obtinerea actelor necesare pentru inhumare.

Casele funerare cu experienta, cum este si Casa Funerara Luca, sunt pregatite sa ofere sfaturi si informatii complete celor care le solicita, toate etapele inmormantarilor vor fi parcurse rapid si familia va avea la dispozitie in permanenta cele mai bune sfaturi venite de la specialisti cu experienta. Familia care alege casa funerara luca va putea opta pentru doua tipuri de pachete funerare spital, cel pentru inmormantare sau cel pentru incinerare. La cel pentru inmormantare se primesc inapoi din ajutorul de inmormantare 1.500 de lei, pachetul contine sicriu complet echipat, cruce de lemn inscriptionata, lenjerie sicriu, set de orare, transport sicriu la spital, dar si transport funerar biserica, cimitir, manipulare decedat, asezare decedat in sicriu. Pregatirea documentatiei pentru a obtine certificate de deces, adeverinta inhumare, autorizatie depunere la capela, autorizatie transport, este mai simpla daca se alege casa funerara luca pentru o inmormantare organizata in cel mai profesionist mod. Se intocmeste si dosarul pentru ajutorul de inmormantare si se ridica ajutorul de inmormantare, la biserica se asigura pachete, coliva, capete, sticla vin, vin cu ulei, coroana flori naturale pentru momentul inhumarii, dar si accesorii.

Pachetul funerar incinerare spital presupune restituirea unei sume de 1.963 de lei familiei din ajutorul de inmormantare, include: sicriu complet echipat de tranzit, transport sicriu la spital, asezarea decedatului in sicriu, consilierea pentru obtinerea actelor necesare, eliberare certificat deces, adeverinta inhumare, autorizatie de incinerare, programare incinerare, platirea taxei de incinerare, manipulare spital. Transportul este asigurat cu masini moderne in ziua incinerarii, sicriul se poate depune si la capela crematoriului. Pachetul este simplu de achitat si cu talonul de pensie, ambele pachete funerare de la Casa Funerara Luca se pot personaliza pentru a avea exact serviciile de care aveti nevoie. Casa Funerara Luca mai poate oferi si servicii de imbalsamare si constatare deces, cosmetizare decedat, spalare, imbracare, aranjamente florale si jerbe superbe, executate de profesionisti cu experienta, dar si repatrieri si transport cu masini de lux, sicrie de lux sau sociale, in functie de bugetul fiecarei familii. Pachetele funerare complete de la Casa Funerara Luca pot fi gratuite sau mai ieftine, firma de pompe funebre se poate ocupa si de incinerari in cele mai bune conditii pentru o ceremonie cat mai simplu de organizat pentru familia indurerata.