Cu o viata plina de scandaluri si lucruri facuta la limita legalitatii, Dani Mocanu este cu siguranta interpretul de manele care se poate lauda cu cea mai controversata poveste de viata dintre toate. Potrivit unor declaratii facute in cadrul emisiuni televizate, Dani Mocanu a recunoscut faptul ca mereu i-au placut banii, iar pentru acest lucru a facut multe lucruri care acum reprezinta o pata destul de mare pe imaginea lui.

Dorinta lui de avea cat mai multi bani a fost reflectata tot in cadrul acelorasi emisiuni in care si-a prezentat locuinta. In cadrul acelor imagini, fanii manelistului au putut observa faptul ca acesta are parte de o casa extrem de mare si de luxoasa.

Cu toate ca a facut numeroase lucruri pentru a face bani, Dani Mocanu nu a pierdut din popularitatea pe care a castigat-o in randul fanilor de manele, ci chiar a reusit sa aiba parte de de noi si noi fani. Acest lucru este foarte vizibil in numarul mare de comentarii de pe You Tube, platforma pe care acesta isi urca videoclipurile, Multe dintre aceste clipuri fiind la randul lor extrem de controversate.

Cu toate ca acum are parte de multi bani si fani, Dani Mocanu nu se poate declara un om pe deplin multumit de viata sa. Viata lui sentimentala, la fel de controversata si ea, a avut parte de foarte multe suisuri si coborasuri. De-a lungul timpului, manelistul a fost in relatii cu foarte multe femei care au aparut la televizor in numeroase emisiuni tabloide, precum si in numeroase articole din presa mondena.

Cu toate ca a avut parte de foarte multe femei, acesta nu a reusit sa isi intalneasca iubirea adevarata. Acest lucru a insemnat pentru Dani Mocanu un mare minus care nu s-a imbunatatit niciodata. Fericirea lui de a avea bani si faima au fost mereu umbrite de acest lucru. Prin faptul ca nu si-a gasit iubirea Dani Mocanu nu se simte implinit pe deplin.

Toate aceste sentimente si impliniri sau neimpliniri sunt transpuse in piesele sale. Daca banii si arata prin numeroasele poze postate pe retelele de socializare, starea sentimentala si-o arata prin piesele si cliprurile sale acre de cele mai multe ori ii creeaza probleme prin continutul lor.

Cu toate acestea care s-au intamplat in trecutul lui, Dani Mocanu isi continua drumul in presa tabloida, acesta fiind protagonistul numeroaselor scandaluri si intrigi. Insa indiferent de scandalurile in care acesta a fost parte principala, fanii s-au fost alaturi. Ei s-au bucurat atunci cand i-a fost bine si i-au urat sa fie tare atunci cand i-a fost rau. Cu alte cuvinte, Dani Mocanu este in continuare un personaj monden care atarge atrage publicul prin actiunile sale, faptele sale si prin videoclipurile si piesele pe care acesta le lanseaza constant pe You Tube.